Even voorstellen

Beste lezer,

Welkom bij Danielle’s haarmode. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Danielle en ik ben een gediplomeerd allround kapster. Na mijn opleiding tot kapster heb ik jarenlang ervaring opgedaan in verschillende kapsalons. Ik hou van het kappersvak en heb ook na de opleiding vele cursussen en bijscholingen gevolgd. Tevens heb ik deelgenomen aan verschillende kapperswedstrijden en hiermee heb ik verschillende prijzen gewonnen. Kapster zijn is niet alleen mijn beroep maar ook mijn passie.

Tegenwoordig heeft iedereen een druk bestaan en is het niet altijd meer mogelijk om binnen de gestelde winkeltijden naar de kapper te gaan. Ook voor ouderen is het niet altijd eenvoudig om naar een kapsalon te komen. Daarom heb ik in 2014, na de geboorte van mijn zoontje, besloten de uitdaging aan te gaan en kapster aan huis te worden. Ik neem nog regelmatig deel aan verschillende cursussen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en kniptechnieken binnen de kapper branche.
Op deze manier ben ik nu in de gelegenheid u te voorzien van een mooi kapsel, op uw tijd, bij u thuis, voor een eerlijke prijs.
Heeft u interesse om thuis geknipt te worden? Of wellicht u hele gezin? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.U kunt mij ook bellen of Whatsappen voor een afspraak(0613552348)

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

 

Danielle